SKU:
D-5550
Acoperire:
 
Frişcă
Greutate:
 
de la 1.50 kg
Nota
 
Decor 300lei.Coroana aduce clienta
  • Oferim Certificat de Calitate
  • Livrare cu mașină frigorifică
  • Achitare online cu card bancar

Umpluturi

Preț ornare cu frișcă:
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:

Foi fine din aluat foietaj, cremă fiartă cu unt, cremă namelaka cu ciocolată belgiană și Baileys.

 

NU este potrivită pentru forme complexe.
Doar un singur nivel.

Preț ornare cu frișcă:
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:

Foi fine din aluat foietaj, cremă fiartă cu unt, cremă mascarpone și caramelă sărată.

NU este potrivită pentru forme complexe.
Doar un singur nivel.

Preț ornare cu frișcă:
700lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
860lei/kg

Umplutură din pandișpan cu cocos, cremă de brânză cu frișcă, ganache de cocos, inserție de pireu cu fructul pasiunii, tropic crunch.

NU este potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
700lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
810lei/kg

Pandișpan de post cu ciocolată, marmeladă din zmeură și ganaș din ciocolată neagră belgiană.

NU este potrivită pentru forme complexe.
Doar un singur nivel sau nivele separate.

Preț ornare cu frișcă:
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:

Umplutură din foi fine de aluat de miere, cremă de smântână cu frișcă și nuci.

NU este potrivită pentru forme complexe.
 

Preț ornare cu frișcă:
680lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
790lei/kg

Umplutură din pandișpan cu ciocolată, mousse din ciocolată belgiană cu lapte, cremă de brânză cu frișcă, arahide prăjite cu caramel sărat. 
NU este potrivită pentru forme complexe.
Gramaj maxim - 10kg

Preț ornare cu frișcă:
680lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
790lei/kg

Umplutură din pandișpan cu cocos, ganaș cu pireu de cocos, cremă de brânză cu frișcă, compote cu ananas, migdale în caramel. 
NU este potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
650lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
760lei/kg

Umplutură din pandișpan cu ciocolată neagră, mousse de ciocolată cu lapte și sirop de cacao.

NU este potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
700lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
810lei/kg

Umplutură din pandișpan cu pastă de fistic, mousse fin din lapte condensat, mousse cu fistic, confiture de căpșună.

NU este potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
680lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
790lei/kg

Umplutură din blat cu lapte condensat, cremă fină de mascarpone cu frișcă, umplutură de căpșună și coacăză.

NU este potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
680lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
790lei/kg

Umplutură din pandișpan roșu, cremă de brânză cu frișcă și inserție de zmeură.

NU este potrivită pentru forme complexe.
Decor - icing sau nacked

Preț ornare cu frișcă:
570lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
680lei/kg

Umplutură din foi de miere și cacao cu cremă de smântână și ciocolată.

Potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
570lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
680lei/kg

Umplutură din foi subțiri de miere cu cremă de smântână și miez de nucă grecească.

Potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
570lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
680lei/kg

Umplutură din foi de miere cu cremă de smântână.

Potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
750lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
860lei/kg

Pandișpan Savoiardi, sirop de cafea, mousse cu cremă mascarpone, frișcă naturală, crunch de caramel.

NU este potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
570lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
680lei/kg

Umplutură din foi de miere cu cremă de smântână, vișină și miez de nucă grecească.

NU este potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
570lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
680lei/kg

Umplutură din pandișpan alb cu cremă din grăsime vegetală și umplutură de fructe exotice.

NU este potrivită pentru forme complexe.

Preț ornare cu frișcă:
620lei/kg
Preț ornare Velur, Icing, Ganache:
730lei/kg

Umplutură din pandișpan de cacao cu cremă din brânză topită mascarpone și umplutură de vișină.

NU este potrivită pentru forme complexe.