Despre

Noi

Dorim să vorbim despre POVESTEA NOASTRĂ, a celor 16 ani de activitate urmată de «lupta» continuă cu noi însăși pentru a deveni mai buni! Ne aflăm în AFACEREA chemată să creeze emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci, concepute pentru a face viața mai frumoasă, a apropia oamenii și a întări valorile familiale.

Compania Dulcinella a fost înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova. Compania își are ca domeniu principal de activitate producerea și realizarea, prin prisma propriei rețele de magazine specializate în număr de 31, a produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie.

Crezând în ceea ce facem, am hotărât să lărgim granițele afacerii noastre și după hotarele țării. Astfel, la finele anului 2019, în România, deschidem un Laborator de Producție și primele 5 ateliere de cofetărie artizanală în localitățile: Târgu Neamț, Piatra Neamț și Bacău. După aceasta, rețeaua s-a extins cu încă o secție de producere și până la 19 ateliere în prezent, iar numărul continuă să crească cucerind capitala României, dar și alte orașe precum: Iași, Vaslui, Suceava, Botoșani.

Urmând MISIUNEA de a crea și a realiza produsele noastre cu o asemenea grijă și atenție, astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții clienților noștri oferindu-le momente de neuitat, muncim pentru a crea emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci.

În Relațiile cu Clienții, stabilim ca PRIORITĂȚI MAJORE:

lărgirea rețelei proprii de puncte de desfacere specializate, atât pe plan național, cât și internațional, menținând formatul existent în Republica Moldova; lărgirea gamei sortimentale, preponderent prin produse proprii; menținerea formatului preluării comenzilor pentru sărbători.

În departamentul de cercetare și dezvoltare, activează Comitetul dedicat inovațiilor. Acesta este format din specialiști în diverse domenii de activitate, ce au ca scop abordarea noilor trenduri, analiza ideilor inovatoare, implicarea în procesul de cunoaștere și creștere a companiei.

Avantajul nostru CONCURENȚIAL UNIC este axat pe străduința noastră de a fi cea mai bună ALEGERE în calitate, gust și aspect exterior al produselor.

DULCINELLA rEvoluționează

În anul 2019, stabilim Motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto are la bază diferențierea produsului, și anume tortul, de tot ce este pe piață și elaborarea unor gusturi noi, specifice doar companiei Dulcinella, la baza cărora stau elementele avantajului nostru concurențial unic. Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în 3 Serii:

 • Seria Autor
 • Seria Fusion
 • Seria Raw&Veg

La baza celor 3 serii stau următoarele elemente comune:

Dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noi, ce ar permite formarea unor gusturi excepționale, pe care dorim sa le împărtășim tuturor;

Mii de testări, cu succes și fără succes, ce stau în spatele produselor finale cunoscute de către consumatori, fapt realizat prin prisma laboratorului de cercetare și inovații special creat în cadrul companiei;

Materia primă de cea mai înaltă calitate, controlată riguros conform normativelor în domeniu: prelucrată, modelată, ambalată și depozitată în spații de producție certificate de către instituțiile abilitate în domeniu;

Ambalajul, parte integrală a produsului, la crearea căruia se ia în considerare factorii ce țin de: identitate, comoditate, caracter practic și conformitate cu normativele legale;

Echipa de cofetari, specialiști în domeniu cu o experiență de peste 15 ani în cofetărie, sunt determinați în ideea fixă a respectării misiunii companiei: a crea și a realiza produsele noastre cu o asemenea grijă și atenție, astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții consumatorilor noștri, oferindu-le momente de neuitat.

Seria Autor

Rețete UNICE, elaborate EXCLUSIV de către compania Dulcinella, fiind combinate gusturile rețetelor moderne, tradiționale și clasice, tehnici de cofetărie ale trecutului și prezentului.

Oferim IDENTITATE tortului prin acordarea unui prenume. Cu astfel de tort, ziua consumatorilor noștri sau a celor apropiați lor devine personalizată.

Seria FUSION

REGÂNDIM tortul printr-o altfel de abordare. MIXĂM produse existente în diferite domenii: cofetărie, patiserie, ciocolaterie și culinărie.

TESTĂM diverse ingrediente din diferite zone geografice ale lumii, în ideea obținerii mixului perfect/neobișnuit, posibil a fi parte componentă a tortului.

Seria Raw&Veg

REȚETE special create la inițiativa fondatorilor companiei, adepți ai stilului de viață Vegan și Raw Vegan.

Structura Magazinului

În scopul realizării celor expuse mai sus, am gândit magazinele noastre sub următoarea structură:

 • zona produselor ordinare – unde găsiți mai multe produse proprii, manual fabricate, majoritatea din ele fiind din seria rețetelor proprii gândite (ce ține de torturi) iar altă majoritate respectând vechile rețete moldovenești (ce ține de biscuiți, plăcinte, rulade);
 • zona produselor la comandă – este acel Birou de preluare a comenzilor pentru personalizarea produselor în direcția evenimentului avut, anume: nuntă, botez, zi naștere, aniversare etc. Poate fi comandată întreaga gama de produse iar în personalizarea tortului se vor implica cei mai iscusiți cofetari;
 • zona cadouri – seturi individuale, gata pregătite sau cu posibilitatea de a fi create individual;
 • zona de mini terasă – este special gândită pentru degustarea produselor sau petrecerea timpului cu cei dragi.

zona produselor ordinare

zona produselor la comandă

zona cadouri

zona de mini terasă

Valorile Fundamentale

În scopul realizării celor expuse mai sus, compania își stabilește ca VALORI FUNDAMENTALE următoarele:

 • Disciplina în execuție - “am spus - am făcut”;
 • Spirit de echipă – “unul pentru toți, toți pentru unul”;
 • Respectul reciproc - “respectăm și încurajăm păreri diferite”;
 • Dezvoltarea profesională și personală - “vom avansa doar împreună”.

Motto-ul de comunicare a esenței brandului este “ZIUA TA UN PIC MAI DULCE”.

Noi credem că oricine merită o viață un pic mai dulce. O viață, pe care ar vrea să o savureze zi de zi, indiferent de statut, mijloace, stil de viață, preferințe și necesități. În fiecare produs celebrăm emoții sincere și oamenii care trăiesc cu dedicație față de tot ceea ce fac.

SRL DULCINELLA
mun. Chișinău,
str. Albişoara 68

C/F 1005600032915 C/TVA 0605516
IBAN: MD53VI000002224226326MDL
BC „VICTORIABANK”
SA FIL. № 26 VICBMD2X469

direct@dulcinella.com +373 60 02 58 58