DESPRE NOI

Aici dezvăluim POVESTEA Dulcinella, a celor 18 ani de activitate și muncă asiduă. Ne aflăm în AFACEREA menită să creeze emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci - pentru a face viața mai frumoasă, apropiind oamenii și întărind valorile familiale.

Compania Dulcinella a fost înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova. Domeniul principal de activitate este producerea și realizarea, prin intermediul propriei rețele de magazine, a produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie.

Muncim cu toată echipa pentru a crea emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci!

DULCINELLA rEvoluționează

În anul 2019 stabilim Motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului - Dulcinella rEvoluționează. Acest motto are la bază diferențierea produsului, și anume TORTUL, de tot ce este pe piață, elaborând guturi noi, unice și reprezentative brandului. Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în 3 Serii:

  • Seria Autor

  • Seria Fusion

  • Seria Raw&Vegan

La baza celor 3 serii stau următoarele elemente comune:

  • Dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noi, care ne permite să propunem pieței gusturi deosebite, pe care le împărtășim tuturor;

  • Ambalajul, parte integrală a produsului, la crearea căruia se ia în considerare factorii ce țin de: indentitate, comoditate, caracter practic și conformitate cu normativele legale;

  • Echipa de cofetari, specialiști în domeniu cu o experiență de peste 17 ani, care sunt motivați de misiunea companiei: de a crea și a realiza produsele noastre cu o asemenea grijă și atenție, astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții consumatorilor noștri, oferindu-le clipe memorabile.

  • Seria de Autor

Rețete UNICE, elaborate EXCLUSIV de către echipa Dulcinella, fiind combinate gusturile rețetelor moderne, tradiționale și clasice, precum și tehnici de cofetarie din trecut și prezent.

Oferim IDENTITATE tortului prin acordarea unui prenume. Cu astfel  de tort, ziua consumatorilor noștri sau a celor dragi lor devine personalizată.

  • Seria FUSION

REGÂNDIM tortul printr-o altfel de abordare. MIXĂM produse existente în diferite domenii: cofetărie, patiserie, ciocolaterie și culinărie.

TESTĂM diverse ingrediente din diferite zone geografice ale lumii, în ideea obținerii mixului perfect și neobișnuit, care poate fi parte componentă a tortului.

  • Seria Raw&Veg

REȚETE special create la inițiativa fondatorilor companiei, adepți ai stilului de viață Vegan și Raw Vegan.

 

Motto-ul de comunicare a esenței brandului este “ZIUA TA UN PIC MAI DULCE”.

Noi credem că oricine merită o viață un pic mai dulce. O viață, pe care ar vrea să o savureze zi de zi, indiferent de statut, mijloace, stil de viață, preferințe și necesități. În fiecare produs celebrăm emoții sincere și oamenii care trăiesc cu dedicație față de tot ceea ce fac.

SRL DULCINELLA
mun. Chișinău,
str. Albişoara 68

C/F 1005600032915 C/TVA 0605516
IBAN: MD53VI000002224226326MDL
BC „VICTORIABANK”
SA FIL. № 26 VICBMD2X469

direct@dulcinella.com +373 60 02 58 58