DESPRE NOI

Dorim să vorbim despre POVESTEA NOASTRĂ, a celor ani de activitate marcată de «lupta» continuă cu noi insăși de a deveni mai buni!
Înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova, activând pe o suprafață de producție de 70 m2 și 10 angajați, ajungem la ineputul anului 2020 în prezența a 2500 m2 de producție, peste 250 de angajați si 25 de magazine specializate proprii.
Urmând MISIUNEA de a crea și a realiza produsele noastre cu o asemenea grijă și atenție, astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții clienților noștri oferindu-le momente de neuitat, muncim întru a crea emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci, concepute pentru a face viața mai frumoasă, a apropia oamenii și a întări valorile familiale.

În scopul realizării celor expuse mai sus, am gândit magazinele noastre sub următoarea structură:

  • zone produselor de cofetarie si patiserie unde gasiți mai multe produse proprii, manual fabricate, majoritatea din ele fiind din seria rețetelor proprii gândite (ce ține de torturi) iar altă majoritate respectănd vechile rețete moldovenești (ce ține de biscuiți, plăcintă, ruladă);
  • zona produselor la comandă – este acel Birou de preluare a comenzilor pentru personalizarea produselor în direcția evenimentului avut, anume: nuntă, botez, zi naștere, aniversare etc. Poate fi comandată întreaga gama de produse iar în personalizarea tortului se vor implica cei mai iscusiți cofetari;
  • zona gastro — mai nou aparuta (in luna aprilie a anului 2020), cu scopul susținerii micilor producători autohtoni din Republica Moldova având sloganul «Dulcinella susține micii producători autohtoni». Vorbim despre produse unciale dupa rețete proprii, artizanale, sănătoase.
  • zona cadouri – seturi individuale, gata pregătite sau posibilitate de a ți-l crea individual;
  • zona de mini terasă – este special gândită întru degustarea produselor sau petrecerea timpului cu cei dragi.

Crezând în ceea ce facem, am hotărât să largim granițele afacerii noastre și după hotarele țării. Astfel, spre finele anului 2019, in România, deschidem un Laborator de Producție pe o suparafață de 1000 m2 și 5 ateliere de cofetărie artizanală în localitățile: Târgu Neamț, Piatra Neamț și Bacău.
În scopul realizării celor expuse mai sus, compania își stabilește ca VALORI FUNDAMENTALE următoarele:

  • disciplina în execuție - “am spus-am făcut”;
  • spirit de echipă – “unul pentru toți, toți pentru unul”;
  • respectul reciproc - “respectăm și încurajăm păreri diferite”;
  • dezvoltarea profesională și personală - “vom avansa doar împreună”.
  • Motto-ul de comunicarea a esenței brandului este “ZIUA TA UN PIC MAI DULCE”.