“A crea și a realiza produsele noastre cu o asemenea grijă și atenție, astfel încît să îmbunătățim calitatea vieții clienților noștri, oferindu-le momente de neuitat!”

Misiunea companiei “Dulcinella”

Istoricul companiei Dulcinella începe din vara anului 2005 cu o idee de realizare a ceva frumos, ce ar oferi un pic de culoare vieții cotidiene fiecăruia din noi. Afacerea a fost lansată pe o suprafață de 82 m², , echipa fiind formată din 6 anjagaţi. Zece ani de activitate zilnică s-au materializat in primăvara anului 2015 prin lansarea unui nou complex de producere de 1762 m2, fiind considerabil majorate capacitățile de producere. În aceeași perioadă a fost dat în exploatare și blocul admiinstrativ al companiei. Ultimele modernizări și renovări intervenite în activitate, au permis trecerea la o nouă etapă de dezvoltare al companiei Dulcinella.

Actualmente compania dispune de 10 patiserii și de un sistem diversificat de canale de distribuție.

Urmînd expresia „Prin greutăţi spre stele”, pe parcursul anilor, compania a reuşit să-şi găsească şi să-şi determine priorităţile:

  • Apropierea faţă de client. Ne servim clienţii şi în totdeauna ţinem cont de opinia lor.
  • Calitatea. Vizăm o calitate exemplară atît pentru produse, cît şi pentru servicii.
  • Majorarea profitului pe termen lung.
  • Supremaţia pe piaţă. Să ne dezvoltăm prin furnizarea în mod continuu de produse, servicii, soluţii utile şi semnificative pe pieţele pe care deja le deservim.
  • Îmbunătăţirea şi lărgirea canalelor de distribuţie. Extinderea localurilor în care se distribuie produsele Dulcinella.
  • Management eficient. Punem accentul pe responsabilitatea individuală a angajaţilor şi conducem prin management bazat pe obiective.
  • Fidelitatea clientului. Succesul nostru continuu depinde de creşterea fidelităţii clienţilor noştri.
  • Concurenţa. Convingem printr-o concurenţă loială.

Deoarece ţine la clienţii săi, Dulcinella încearcă să-i surprindă permanent, prin lansarea noilor produse și atingerea performanțelor la capitolul deservirea clienților.

Nu şii cum să-i surprinzi pe cei apropiaţi? Fă-le o surpriză dulce, iar Dulcinella îţi va veni în ajutor!

Dulcinella! Creăm amintiri delicioase!!!